Time changes everything, even you and I have changed

*안녕하세요!
The keyword in understanding is possibility.
Your dreams are so realistic that you can almost touch them, but something is so elusive about them, that you almost dont want to achieve them. You have this goal on a pedestal, and you're making it larger in life.
-That's me

Life is an advanture. Take risks.

Travel
To get out of your comfort zone, and travel. Go see the world. And come home less judgemental. Come home brilliant. Bila dah kerja, save duit, pergi tengok dunia. Merantau jauh, dekat, takpe ah janji travel.
-yunamusic

We are one!

How I got into EXO

Oh he's cute
So is he
OMG! He's hot!!
That guy is too!
He's GORGEOUS!
I WANT HIM!
NO! I WANT ALL!
I cant choose, they're too perfect



“life will be better in spring”
May 2013 February 2016 March 2016 April 2016 September 2016 December 2016 January 2017 February 2017

Matured
Sunday, 24 April 2016 || 11:29



I knew I matured when I realized every situation doesnt need a reaction. Sometimes you just gotta leave people to do the lame shit they do

TGBF
Friday, 22 April 2016 || 12:08

Hye! This is my first expectation/reaction when I see them for the first time

Along
Eeeee muka macam amin hahaha tapi tough version. Dia punya tough tu sampai aku rasa nak tanya "kau main rugby ke?" Tapi mulut ni berat gila nak tanya

Epul
HES PERFECT AF

Fakhrul & Amir
Fakhrul is Amir and Amir is Fakhrul because they really look alike. Tinggi pon dah nak sama (tapi bila dah lama kawan tetibe tak nampak sama lol)
Ade satu hari tu, fail Fakhrul kat aku. Aku tanya la "sape Fakhrul?" Pastu dia tegur (macam kene marah), "kau ni Fakhrul pon tak tahu" hahahah lek laaaaaaa

Hakim
Why people called him penyu ? Hes quit good-looking btw (maigod he's so damn friendly)

Duan
TAKDE PE NAK DESCRIBE, IVE KNOWN HIM ALMOST THREE YEARS. Rezeki je tu dapat group sama

Mokya, Iqa, Budu
Dorang cakap ape ni ? Tak tahu ke aku orang Pahang ? (Dorang ni pure Kelantan, Terengganu. PURE OKAY ?)

Su
Lawa la budak ni, mesti sombong. (Hahahahahahaha tak pon sebenarnya, dia baik. Siap ajar aku bahasa ganu sikit)

Biq
Muka macam Alia do, cuma takde taik lalat. Hurmm taknak la kawan dia (lepas dua hari kenal, rapat nak mampos)

Angah
Hahahahahaha eee muka sebijik macam Syahirah

Aina
Pale otak diaaaaa muka macam Syamira (maigod she's sooo damn okay than syamira)

Nadia & Yoges
Rapatnya dorang ni, asyik berkepit je. Tinggi pon dah nak sama (hahahah they're so fcking cute sebab ketinggian dorng comel sangat)

Solehah & Wani
Muka bapak sama, yang mane yang tegur aku mula mula tu ?! (sebab time aku first first sampai, ade salah sorang daripda dorang ni tegur aku, pastu dia la yg bagitau sape angah sape along etc, tapi aku lupaaaa hahahah funny tak ? funny kannnnn)

Wani & Mimie (Hurmm ni Wani yang dikir barat tu, sorry tak tahu Wani ape)
Huhuhuhu sorry, kurang cakap sangat ngan dorang


Im so damn grateful sangat pergi kem ni. I swear! The best experience ever but still tak boleh lawan JIJ huhuhu Pastu dapat kenal ngan bebudak ni eeee bestnyaaa, best sangat. Semua macam okay la, kira sekepala gitu but ade je yg tak but its okay. Btw thankyou ayah for the treat, rasa macam special gilaaa hahaha ye la sebab kita sampai lambat so ayah banyak kali tanya waida okay tak waida okay tak hahahah funny pastu pasal hidung hurm takpe la, tak jadi nak cakap. Pastu malam yg acah campfire tu, baru intro nama pastu hurm entah la hahahahaha ayah dah panggil makan so dapat intro nama je la.

Congrats btw sebab dapat top 3 the best group! Eeee bangganya aku hahahah ingat senang ke nak dapat sebab ade 9 group kan. Congrats to us again ! :)

Hihihihi okay guys, thankyou for the special 4 days (aku je la, korang 5). Its mean a lot to me, it was the best ermm memories ? Or camp ? Idk but Im so glad dapat kenal dengan korang :)

Im so damn missing you guys I swear!

Dah la hari first aku, pastu kene hiking tah pape gila. Aku tak kenal pon dorang ni lagi tapi bila perempuan jumpa camera dia macam tiba tiba ade chemistry. Ehh


hihuhihuhihuhihu


 Time ni tengah discuss pasal dikir barat. Haa tu je la
(I didnt realize until I saw this picture. Ohhh group aku ade budak hipster rupanya)


Eeeee rindu sangat nak joget. Comel je lagi lagi part 'catch me if you can'. Pastu buat hakka lagi, kadang kadang tu buat sorang sorang je kat rumah, alaaa rinduuu


Aummmm yihuuuuuuu






 K K K ni kira ending, yeyyyy

Hye, see you guys in five years ? Can we ? :)


Older Newer